Tractor.BG - Порталът за селскостопанска техника
technom1

ПРОСОЛ ООД - За нас

Кои сме ние?
Фирма „Просол” ООД е основана през 2009 година с предмет на дейност търговия с едра и дребна строителна техника и механизация, генератори, електроинструменти, автосервизно оборудване, гаранционен и извънгаранционен сервиз.


Стратегия
Просол ООД е динамично развиваща се компания, чиято успешна дейност на пазара я налага като търсен и коректен партньор и превръща името й в символ на качество, бързина и новаторски подход. Дружеството съумя да изгради собствен стил на работа и с натрупването на опит непрекъснато го развива. Стремежът е крайният продукт, носещ марката „Просол“, да е перфектен. Нарастващото доверие на клиентите е най-доброто доказателство за професионализма ни в изпълнение на договореностите между страните. Фирмата не просто гради своята репутация, тя осигурява Вашата. На своите партньори Просол ООД предлага знания, опит и коректно сътрудничество в реализирането на поетите ангажименти.


Сервиз
За осигуряване на най-доброто и бързо обслужване на клиента, фирмата разполага със мобилни сервизни екипи и може да осъществи ремонтна дейност навсякъде в страната. Екипът е съставен от рутинирани специалисти, с опит в своята сфера от минимум 5 години, като средната възраст на служителите е 29 години. За всички предлагани услуги фирмата предлага гаранция за извършената работа, както и за вложените в ремонтa резервни части и консумативи.


Ценова политика
Освен цената на услугите, търговската политика на компанията включва балансирана и съобразена с реалностите на пазара ценова политика относно цените на всички предлагани от нас продукти, както и на резервните части за тях.